مگلاگ

مگلاگ

مگهانِ :دی
مگلاگ

مگلاگ

مگهانِ :دی

رشت-ساغریسازان-مش(حاج!)رجب + عکس خانوادگی کدو اینا

پرسید میتونم میزبان افطارت باشم؟ 

مشتاقانه پذیرفتم و فکر نکردم دارم خودمو دستی دستی مهمونش میکنم.

پیشنهاد نماز جماعت مغرب تو خواهر امام رو دادم و بیدرنگ قبول کرد. بعد نماز گشنه گشنه رفتیم دنبال یه چیزی که مدت ها هوسشو کرده بودم. البته که دو روز پیشش یه کمی تو خونه خورده بودم اما کاملا رژیمی و بدون ذره ای شکر...(برای شیرینی پخته بودمش آخه!) کدوی پر شکر کاراملی شده! اوممم... 

دلم آش رشته می خواست، رفتیم آش طوطی...میدونستم تو رشت آش رشته به این راحتی پیدا نمیشه و نشد. بعد از کلی این پا اون پا کردن گفتم بریم همون شله قلمکارو بگیریم. که گفت بیست دقیقه دیگه آماده میشه و ورق برگشت. رفتیم سر همون هوس اولیه که از پارسال تا امسال دلم می خواستش. تو همون مغازه کوچولوی نسبتا شلخته و کثیف نشستیم و اینقدر خوردم که به حال مستی افتادم. 

(اون دست منه، اونم ظرف من که قسمت های کاراملی شده ش رو خوردم و اصل کدو رو نخوردم!!! فقط قسمت شیره ایشو دوس دارم خب)


اینم عکس یکی از مدل های کدو تپلی... ضعف کرده بودم از خنده با خوندن اون واژه ی آموکسی سیلین:))))) خلاصه دیکه دارو گرون نخرید ما اینجا آموکسی داریم مفتتت!!! تو روحمون با این زعفرانمون :)) ! اونجا بس که بد حال بودم این واژه ی ناب رویت نشده بود. الان رویت شد که زعفران هم هستن حتی... یا خدا...

نظرات 28 + ارسال نظر
صادق 1397/07/14 ساعت 02:29

هر کس تشریف اورد رشت برای بستنی کدو تشریف بیاره مغازه ما بستنی کدو رو یه تست بکنه.طعم متفاوت و فوق العاده. رشت .ساغریسازان.بستنی و ابمیوه گل سرخ

این کامنت راستکیه؟
این سری امتحان می‌کنیم چه کامنت جالبی

زعفران گیلان:))))

شما از این زعفروناااا دارین تو تهرانتون؟! :دی
زعفرون ماستا ...

فروردینی 1394/08/26 ساعت 17:54

شیرینی کدوتنبل اسکُنس
pumpkin scones

مواد لازم:
دو پیمانه ارد
یک سوم پیمانه شکر قهوه ایی یا سفید
یک قاشق مربا خوری دارچین
سه چهارم مرباخوری پودر میخک
نصف مرباخوری پودر زنجبیل
نصف مربا خوری پودر جوزهندی
یک چهارم مرباخوری نمک (اگر کره نمکدار بود از این نمک اضافه صرفنظر می کنیم)
نصف مرباخوری جوش شیرین
یک مرباخوری بیکیگ پودر
نصف پیمانه کره بینمک سرد که به قطعات کوچیک بریده شده
نصف پیمانه پوره کدوتنبل
یک تخم مرغ
سه قاشق غذاخوری شیر
دو قاشق مرباخوری وانیل

فر رو با حرارت 400 درجه فارنهایت روشن می کنیم.
همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده، قطعات کره را اضافه و با انگشتان کره را با ارد خوب مخلوط می کنیم.
در ظرف دیگه ایی شیر و تخم مرغ و پوره کدو تنبل رو با هم مخلوط و به مواد خشک اضافه با لیسک خوب هم می زنیم تا مواد به هم بچسبه.
رو سینی فر کمی ارد می پاشیم و خمیر رو روش گرد می کنیم شاید اندازه یک بشقاب بزرگ گرد بشه شاید بزرگتر. روش رو کمی ارد می زنیم و با کارد مثل پیتزا برش می دیم. دوازده تا بشه یا کمتر.
به همون صورت می ذاریم تو فر. می تونیم این برشهای مثلثی رو از هم جدا و داخل همان سینی فر پخش کنیم. در فر به مدت 10 تا 12 دقیقه می مونه با همان حرارت400 فارنهایت. برای مطمئن شدن از پخت می تونیم با چنگال وسط شیرینی فرو کنیم اگه تمیز اومد بیرون و چیزی بهش نچسبیده بود، خوب پخته و اماده ست و گرنه پنج دقیقه دیگه هم می ذاریم بمونه. (دیگه چون خودت شیرینی پز هستی اینها رو می دونی حتما)
برای روی شیرینی:
پودر شکر یک پیمانه (من کمتر استفاده می کنم)
دو قاشق غذاخوری شیر
یک چهارم مرباخوری دارچین
یک چهارم پودر میخک
یک چهارم پودر زنجبیل
کمی پودر جوزهندی
با چنگال خوب هم می زنیم اگه خیلی غلیظ شد قطره ایی شیر اضافه می کنیم.و بعد از خنک شدن شیرینی روش رو کاملا با این مایع می پوشونیم.
برای تزیین بیشتر می تونیم باز از
یک پیمانه پودر شکر
دوقاشق شیر
مخلوط کرده که رنگ این یکی سفید می شه و روی شیرینیها رو با استفاده از چنگال به صورت خط های اریب با این مخلوط می کشیم.
یا برعکس هم می شه عمل کرد یعنی اول مخلوط ساده رو بذاریم بعد ادویه دار رو. معمولا من از یک تزیین استفاده می کنم و شیرینیم کم شکر تر می شه.
نوش جان
برات ادرس هم می ذارم که عکسش رو ببینی:

http://damndelicious.net/2013/12/04/starbucks-pumpkin-scones-copycat-recipe/

وااااای ممنونممم... خیلی خیلیییی
باید درستش کنم!

Ella 1394/08/26 ساعت 17:27 http://oceanic.blogsky.com

ما یک نوع کیک با این کدوتنبل های خوشگل درست می کنیم که عااالیه! و همینطور یه غذا داریم به اسم کدوپلو، که خاص شمالی هاست، البته شمال ما که اینوریم، شمال شما رو نمی دونم
به این کدوی کاراملی شده ما کمی دارچین هم اضافه می کنیم و نوش جون

تازه این هفته، «هفته ی نه به مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک» هم هست! در دنیا البته

عه...شما مازندرانید؟! آخه ما هم کدو پلو می خوریم:دی
ما هم به کدو دارچین و شکر میزنیم. ولی خیلی ها دارچین دوست ندارن
وااااای من خودسرانه آنتی بیوتیک مصرف کردم!!! میبینییی ؟

omid 1394/08/26 ساعت 14:57

محسن چاووشی:کجایی(تیتراژ شهرزاد)

هی وااااای هی وای
اصلا دیشب یه جووووریم شد با این آهنگ.....

الهام ب 1394/08/26 ساعت 14:31

سلام مگهان جان. مامانم مرباشو قدیما درست می کرد. الان ولی بیشتر مدل ته دیگشو می خوریم. خیلی خوب می شه. این مدلیشو تاحالا امتحان نکردم. در ضمن پوست کندنشم خییلیی سخته!!!

پوست کندنش بلی ولی بعد از پخت خیلی راحته
برای چه کاری پوستشو می کنید عزیزم؟

آناهیتا 1394/08/26 ساعت 13:43

دارو کیلویی!!! کیلیووووویییی آخه؟؟؟؟؟
واای الان از خنده رو زمینم ینی

من عاشق ته چین کدو تو پلوام.

مروئه 1394/08/26 ساعت 11:44

سلام مگی جون خوبی اتفاقا من پارسال خونه دوستم دعوت بودم اونم درست کرده بود من نخوردم
من چند تا چیز تا حالا لب نزدم کدو حلوایی یکشه بعدیش دل و جگر گوسفند و ترشی و سرکه تا حالا لب نزدم سیر هیچ مدلشو نه پلویی نه ترشی نه خام نه هیچ مدل دیگشو .ماکیا ن غیر از مرغ و بو قلمون و بلدرچین و یکم غاز خاصه اردک و مرغابی و نمیدونم کبک اینا لب نزدم کله و پاچه بچه بودم یکبار دیگه ترکش کردم.و کلا من غذای محلی هیچ کشور و شهر و روستایی رو نمیخورم غیراز آذربایجان خودمون، آذربایجان و ترکیه جند تاغذاشون و لاغیر ضمنا من آدم بسیار خوش غذایی هستم کم ایراد میگیرم از غذا

این اشتراکات شما و امریکایی ها داغونم کرد اصلا!!!!!!
خب یه دستور خوب و راحت و خوشمزه بده دخترم تا خراب نشدن درستشان کنیم بلکم دوستدارش شدیم

سیمای 1394/08/26 ساعت 10:03

آش رشته میخواستی مگ مگم
من نخوردم تا حالا کدو البته مرباشو خوردم این مدلیش رو نه ولی مرباشو دوس نداشتم
عیل لبو میپزین دیگه

عمو رجب تغییر کاربری داده انگار
رفتیم یخ در بهشت بخوریم همش 4مدل داشت
همش تغصیر این کدو فروشیه کناریشه:|

وای کیف داره رشتی ها روز به روز اینجا بیشتز میشنااا:)
زمستونا تغییر کاربر میده عزیزم. منم نمیدونستم پارسال فهمیدم!!! :دی

کاراملی کردنش رو بادم بده مگی. برم درست کنم
روزه ات قبول.

به روی چشممم:*

مگیییییییییییییییییی
خدای من!! من تا حالا اینهمه کدوی مودب دور و برم نه ببخشید توی یه عکس ندیده بودم!!!!
آنتی بیوتیک!!!!
زعفران!!!!
ببین دوسه هفته ای هست که یکی از همسایه ها یه کدو برای ما آورده، بیچاره رو مامان قاچ قاچ کرده گذاشته تو یخچال!!! هیچ انگیزه ای هم برای خوردنش نداریم!!!نهایتا میشن مربا! و البته مرباهای مامان حرف ندارن!
برای اولین بار بود که اومده بود خونه ما کدوی قلقله زن!!!!
البته مامان دوست دارن و میگن مجرد که بوده بیشتر می خوردن و باهاش چیزای مختلف درست می کردن
فک کنم دسر و ایناهم داره

اومممم یه اسلایس باهاش درست می کنیم ما اصن محشرررر
پن کیکش که بین ما و آمریکایی ها مشترکع میمیریم براش :دی :))
کلا ما شمالیا دقت کردی همه چیزو میخوریم؟ با خوردن میسنجیم همه چیزووو
بهسا بپزش شیرینی درست کن باهاش شاید دوستش داشتی

هدی 1394/08/26 ساعت 08:44

سلام مگی
من تا حالا این مدلی نخوردم چقد جالب
ما همیشه خورشت کدو تنبل میپزیم

چقدر بامزه
مامانمم حرفشو میزد. ما باهاش پلو میپزیم فک کنم کدو پلو غذای مازنی باشه البته شک دارم!
راستی سلاااام

عه این کنار یخ در بهشت عمو رجب نیست؟:-D

چرا اصلا خودشه:دی اون مغازه مملو از کدو هم انبارشه در واقع:دی

من فقط مربای کدو تنبل اونم از نوع آهکی شدش را دوست دارم مثل پاستیل میمونه

این مدلیشم خوشمزه ست دقیقاااا وقتی زیاد رو گاز بمونه و روش ته دیگی شه عین پاشتیل و نباتی میشه:دی

فروردینی 1394/08/26 ساعت 05:30

أین کدوها با انواع مختلفش، معروفن به غذاى پیامبران.
مى گن خوردنشون در خوش خلقى انسان تأثیر خوبى داره!
اینجا شیرینی هاى خیلى خوشمزه ایى با پوره این کدوها درست مى کنن که چند روز پیش کیک مافنش رو درست کرده بودم جات خالی. خوشمزه ست اما من یک شیرینى دیگه که بهش مى گن اسکانک رو خیلى زیاد دوست دارم.
اگر خواستى و حوصله شیرینى پزى داشتى خبرم کن که من حوصله خوبى در یاد دادن دارم.
این خورشتش که تقریبا مثل فسنجان هست هم خیلیییییییى عالیه! یا اون مدلیش که آلو بخارا و زرد آلو با هم داره توش هم خوشمزه ست! دلم اب افتاد.
روزه هات قبول حق تعالى باشه، افطاریت نوش جونت باشه. خیلى خوبه که دعوت شدى! من هم امروز روزه بودم اگه خدا قبول کنه!

وای خدا قبول کنه که حتما کرده مامان جون فروردینی
---
منم با پوره ش شیرینی درست می کنم که خیییلی لذیذ و خوشمزه ست. اینجام عکسشو پیشتر گذاشتم دو مدل کیک هم باهاش درست می کنم.
گفتم اینو بذارم ایشالا پست بعد طرز تهیه ی اون شیرینی باشه که از پارسااال قول دادم و عمل نکردم.
واقعا خوشحالم می کنی اگه برام بفرستی عزیزم:*
حوصله ی شیرینی پزی هم دارم زیااااد

من هم اینجا توی المان سوپ کدو درست کردم قبلا از مزه ی شیرینش بدم می اومد.از بس اینجا کدو می خورن من هم تشویق شدم ولی همیشه کلی ابلیمو میزنم تا ترش بشه

:)) منم سوپشو راستش دوس ندارم سوپ به نظرم شیرین میشه اگه هم بریزیم خیلی کم میریزیم.
تو سوپ کدو خامه هم میریزین عزیزم؟

کاسپین 1394/08/26 ساعت 02:04 http://http:

بله گلم.اولین بار که آموکسی سیلین رو دیدم غش کردم از خنده تازه رو بعضی از کدو ها هم نوشته بود آموکسی کلاس.احتمالا نوع دوم مصرفش زیاد بوده که تموم شده.

:)))))))) وااای پر پر شدم که من
آموکسی کلااااااااس:دی :))))

کاسپین 1394/08/26 ساعت 01:47 http://http:

کدو تنبل:-)

کاسپین جان شما همشهریم بودین دیگه، درسته:)؟

هوم 1394/08/26 ساعت 01:34

لاهیجانیه! نه آدم خیلی خوبیه! از عموم بهم نزدیک تره یه جورایی :دی

:)))) شرق گیلانیه.
آخه شرق گیلانی ها اکثرا با رشتی ها خیلی تفاوت فرهنگ و روحیات دارن.
ولی من دوسشون می دارم:) لاهیجان رو ایضااا خیلی دوس میدارممم

+ من شوهر عمه م 100 درجه از عموهام بهم نزدیک تره!

هوم 1394/08/26 ساعت 01:15

من شوهرخالم گیلانیه! بچه که بودم می رفتیم شمال، از کدو متنفر شدم من!(متاسفانه!)بعد شوهرخالم مدت ها شوخی می کرد میگفت چند کیلو کدو خریدم مخصوص خودت و از این حرفا!

عخی... بابا خوشمزه و بدمزه داره. بیاین آدرس بدم برین اینجا از اینا بخورین:دی باور کنید خوشتون میاد.
خدا کنه شوهرخاله تون آبروی گیلک ها رو نبرده باشه:دی :)))
من هرجا میشنوم فامیل هم استانی دارن نگران میشم نمیدونم چرا:)))؟

Manic man 1394/08/26 ساعت 00:46 http://manicman.ir

کامنت وبلگ رو همین الن چک کرذم اوکیه.اگه میخوای کامنت بزاری روی تیتر پست کلیلک کن تا بره صفحه بعد.تو اونجا میتوونی نظر بدی

عجبا... امتحان میکنم:دی

ریجکشن 1394/08/26 ساعت 00:01

وای چقد قیافه اش خوبه :دی دلم خواست
نخوردم البته تا حالا از قیافه اش دلم خواست :دی
همین روش شکر و آب میریزین میزیارین بپزه؟ آب پز یعنی؟ یا بخار پز؟ یا چی؟

سلام خودشو بخوری عاشقش میشی اصن:))
ببین گاچ گاچ کنید کدو رو...(قاچ) تخماشو بکنید و اون لایه ی ریش ریش روی کدو رو هم بکنید. با مقداری آب بذار تو تابه و روش حسابی شکر بریز...میگم حسابی یعنی زیاداااا... اگه کدوت شیرین باشه نیازی به اون همه شکر نیست.
میتونی یه کم که پخت بچشی بعد شکر بزنی بهش...
و اگه می خوای روش ته دیگی و طلایی بشه آخرش بر عکس بذار که قسمت شکریش کاراااملی شه:*
نوش جوووووون
کاش میشد ببرمتون پیش این آقاهه اصلا حیف دورید

Manic man 1394/08/25 ساعت 23:45 http://manicman.ir

این کدوخیلی موجود عجیبیه. در عین خوشمزگی بددمزه اس.
ما یه فامیل رشتی داریم یه بار ازینا درست کرد واسه شب یلدا.همه فک میکردن خوب نیست (آخه انصافا قیافش بده) ولی خیلی خوب بود.

+ من چرا نمیتونم برات کامنت بذارم:|¿
+ بوخودا اگه درست حسابی درست شه خوبه... ولی تهش بدمزه ست...ببین منم تهشو نخوردم:)))))))

من از وقتی اومدم اینجا از این کدوهای خوشمزه خیلی خوردم , توی این فصل شیرینش خیلی میچسبه , به به ^_^

آخر من نفهمیدم تو کجایی:دی
من همیشه فکر می کردم شمالیا باید دوسش بدارن نه مردم شهرای دیگه
جالبه که خوردی و دوست هم داشتی

سیاهچاله 1394/08/25 ساعت 22:37

تا حالا همچین چیزی رو نخوردم،حتی اسمشم نشنیدم:|
چی هست؟یه نوع شیرینیه؟ از چی درست شده؟

با سلام کدو دیدی ؟ کدوووو هالووین دیدی:دی؟
ما اینا رو میگیریم قطعه قطعه می کنیم با کمی آب و مقداری شکر طبخ نموده و میل می کنیم.
وااای اون شیرینیش محشره لعنتی:|

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد